Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASMIJALI DRUŠTVENE MREŽE

Poruke trudnice tijekom poroda postale hit među navijačima Hajduka. Pogledajte ovaj razgovor

Pula: Susret 16. kola HNL-a Istra 1961 - Hajduk
Foto: Luka Batelic/PIXSELL
1/3
28.11.2023.
u 18:10

"Evo 2-0, možeš sad komotno", glasio je odgovor s druge strane nakon što je trudnica za vrijeme poroda pitala koji je rezultat u utakmici Hajduka i Istre

Hajduk je u Puli izborio pobjedu nad Istrom 1961 rezultatom 2:0. Nakon susreta se među navijačima splitskoga kluba počela dijeliti prepiska razgovora na WhatsAppu između trudnice i, vjerojatno, oca njenoga djeteta. Autentičnost razgovora nije moguće nezavisno potvrditi.

"Al bole trudovi i dalje. Uskoro ću tražiti da mi pojača", napisala je na početku trudnica, vjerojatno se referirajući na sredstvo koje se koristi za ubrzavanje poroda. "Neka ti pojača kad bude baš teško", odgovara joj osoba s druge strane.

GALERIJA Hajduk pobijedio Istru (2:0) i nastavio pohod na naslov prvaka

Pula: Susret 16. kola HNL-a Istra 1961 - Hajduk
1/8

"Sad minjaju dozu. Kaže babica da baš sporo napreduje, al da za sve postoji rješenje. Vjerojatno misli na carski jer sam na dripu od 1 sat", piše u porukama trudnica pa dodaje: "Sad mi je opet lakše, novu špricu epiduralne su stavili. Boli, ali manje."

VEZANI ČLANCI:

Zatim, usred poroda stiže poruka trudnice: "Kako Hajduk stoji?" Sugovornik je na to napisao: "1-0 još..." Zatim, minutu kasnije stiže još jedna poruka: "Evo 2-0, možeš sad komotno." 

Navijačka stranica Hajduka podijelila je razgovor i napisala kako su objavu odobrili roditelji, stoga je za pretpostaviti da je sve prošlo u redu. "Prioriteti?! Čestitamo", stoji u objavi navijačke stranice.

VIDEO Prosinečki o Hajduku: 'Igrači imaju veliki pritisak. Tih 18 godina neosvajanja. Treba pobjeđivati, a Dinamo je na to navikao'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije